Poniedziałek 14.02. 2022 | Zupa kapuśniak ze słodkiej kapusty 300ml zrazy mielone wołowo –wieprzowe pieczone w sosie własnym 180g kasza gryczana z soczewicą 150 g surówka z marchwi , jabłka z migdałami 120 g woda źródlana 500 ml |
Wtorek 15. 02. 2022 | Zupa pieczarkowa z makaronem 300ml kotlet z pożarski panierowany pieczony 100 g sałatka z buraczków 100 g ziemniaki z koperkiem 180 g woda źródlana 500 ml |
Środa 16. 02. 2022 | Zupa ogórkowa 300ml pierogi ruskie 220 g mandarynka 2szt woda źródlana 500 ml. |
Czwartek 17. 02. 2022 | Zupa porowo – marchewkowa z kaszą pęczak 300 ml kieszeń z fileta drobiowego z żółtym serem pieczona 100 g ziemniak z koperkiem 180g surówka włoska z zielonym groszkiem i pestkami słonecznika 110 g woda źródlana 500 ml . |
Piątek 18. 02. 2022 | Zupa grochowa z kaszą jaglaną 300 ml sznycel rybny 130g sos chrzanowy ziemniaki z koperkiem 200g surówka kapustą i selerem naciowym 130g woda źródlana 500ml |
Poniedziałek 21.02.2022 | Zupa solfarino 300 ml potrawka z kurczaka gotowana 200 g ryż ciemny 200 g surówka z warzyw mieszanych 100 g woda źródlana 500 ml |
Wtorek 22. 02. 2022 | Zupa pomidora z ryżem 300ml Kotlet schabowy w panierce pieczony 90 g ziemniaki 180 g mizeria z ogarów 120g woda źródlana 500 ml |
Środa 23. 02. 2022 | Zupa jarzynowa 300ml pierogi z kapustą i pieczarkami 250 g jabłko 1szt woda źródlana 500 ml. |
Czwartek 24. 02. 2022 | Zupa z fasola szparagową 300 ml pieczeń szynki wieprzowej w sosie z warzywami 200g kasza jaglana 180 g surówka z selera , brzoskwiń jabłka 100 g woda źródlana 500ml |
Piątek 25. 02. 2022 | Zupa barszcz ukraiński 300ml flet rybny w kolorowych warzywach 170 g kasza pęczak 150g surówka z kiszonej kapusty 150 woda źródlana 500 ml |

Nowa strona internetowa Centralnej Kuchni
Miło jest nam zaprosić Państwa do korzystania z nowej strony. Znajdziecie tutaj naszą ofertę związaną z cateringiem, pielęgnacją terenów zielonych i miejskich